Besplatni priručnici

Priručnik za definisanje Vrednosti

Ovaj priručnik će ti pomoći da otkriješ svoje vrednosti, da otkriješ i razumeš sve ono što najbolje opisuje Ko si ti zaista i Čemu težiš! Kada uradiš jednu dooobru samoalalizu bićeš mnogo sigurniji u to šta bi u svom životu trebalo da biraš da bi tim životom bio zadovoljan. I možda si pokušavao racionalno da otkriješ i odrediš svoje vrednosti, možda ti je išlo lako ali je sigurno bilo nepotpuno. Jer kada god pokušavamo da racionalizujemo vrednosti mi u stvari pravimo jednu veliku grešku – zaboravljamo na emocije koje nam ukazuju na to da li su te vrednosti zaista naše ili ne!

Priručnik “Moja 2023. godina”

Put od Želje do Cilja može biti lak kada znaš kako da povežeš EMOCIJE i AKCIJU.

Ovaj priručnik ti može pomoći da  čaroliju novogodišnjih želja živiš kroz celu 2023. godinu tako što ćeš svaku od želja pretvoriti u konkretne ciljeve.

Dozvoli nam da budemo podrška tvojim željama u 2023. i uživaj u našem poklonu tebi. 

Priručnik za postavljanje ciljeva

Postoji 10 pitanja koja bi sebi trebalo da postaviš pre nego što počneš da postavljaš svoje ciljeve. Kada dobro promisliš o njima, tvoji će ciljevi biti realni, ostvarljivi i motivisaće te da nastaviš da ih ostvaruješ i da od njih ne odustaješ. Uživaj u popunjavanju priručnika i kreiranju svojih ciljeva.

Od straha do slobode uz NLP metodologiju

Sa velikim zadovoljstvom ti poklanjamo e-book koji će ti kroz konkretne vežbe pomoći da razumeš i prevaziđeš svoj  Stah od negativnih iskustava u prošlosti, Strah od neizvesnosti, Strah od neuspeha i Strah od promene.

Kako ti NLP pomaže da izađeš iz Zone komfora

Ukoliko su i za tebe promene pravi izazov i želeo bi da znaš na koji način da napraviš neku promenu a da ne upadneš u preveliki stres i paniku, kreirali smo priručnik koji će ti u tome pomoći.

Kako te NLP pokreće da ostvariš promene koje želiš

Kada pročitaš e-book “Kako te NLP pokreće da uvedeš promene koje želiš”, otkrićeš da li bi i tebi NLP Practitioner edukacija služila da promeniš ili unaprediš različite aspekte svog života. Saznaćeš koje su tačno tehnike i veštine grupisane u 9 modula kao i koja je Internacionala asocijacija po čijim se standardima izvodi edukacija.

X