Besplatni priručnici

Priručnik “Moja 2023. godina”

Put od Želje do Cilja može biti lak kada znaš kako da povežeš EMOCIJE i AKCIJU.

Ovaj priručnik ti može pomoći da  čaroliju novogodišnjih želja živiš kroz celu 2023. godinu tako što ćeš svaku od želja pretvoriti u konkretne ciljeve.

Dozvoli nam da budemo podrška tvojim željama u 2023. i uživaj u našem poklonu tebi. 

Priručnik za postavljanje ciljeva

Postoji 10 pitanja koja bi sebi trebalo da postaviš pre nego što počneš da postavljaš svoje ciljeve. Kada dobro promisliš o njima, tvoji će ciljevi biti realni, ostvarljivi i motivisaće te da nastaviš da ih ostvaruješ i da od njih ne odustaješ. Uživaj u popunjavanju priručnika i kreiranju svojih ciljeva.

Od straha do slobode uz NLP metodologiju

Sa velikim zadovoljstvom ti poklanjamo e-book koji će ti kroz konkretne vežbe pomoći da razumeš i prevaziđeš svoj  Stah od negativnih iskustava u prošlosti, Strah od neizvesnosti, Strah od neuspeha i Strah od promene.

Kako ti NLP pomaže da izađeš iz Zone komfora

Ukoliko su i za tebe promene pravi izazov i želeo bi da znaš na koji način da napraviš neku promenu a da ne upadneš u preveliki stres i paniku, kreirali smo priručnik koji će ti u tome pomoći.

Kako te NLP pokreće da ostvariš promene koje želiš

Kada pročitaš e-book “Kako te NLP pokreće da uvedeš promene koje želiš”, otkrićeš da li bi i tebi NLP Practitioner edukacija služila da promeniš ili unaprediš različite aspekte svog života. Saznaćeš koje su tačno tehnike i veštine grupisane u 9 modula kao i koja je Internacionala asocijacija po čijim se standardima izvodi edukacija.

X