Besplatni priru─Źnici

Priru─Źnik za definisanje Vrednosti

Ovaj priru─Źnik ─çe ti pomo─çi da otkrije┼í svoje vrednosti, da otkrije┼í i razume┼í sve ono ┼íto najbolje opisuje┬áKo si ti zaista i ─îemu te┼żi┼í! Kada uradi┼í jednu dooobru samoalalizu bi─çe┼í mnogo sigurniji u to ┼íta bi u svom ┼żivotu trebalo da bira┼í da bi tim ┼żivotom bio zadovoljan. I mo┼żda si poku┼íavao racionalno da otkrije┼í i odredi┼í svoje vrednosti, mo┼żda ti je i┼ílo lako ali je sigurno bilo nepotpuno. Jer kada god poku┼íavamo da racionalizujemo vrednosti mi u stvari pravimo jednu veliku gre┼íku –┬ázaboravljamo na emocije koje nam ukazuju na to da li su te vrednosti zaista na┼íe ili ne!

Priru─Źnik “Moja 2023. godina”

Put od ┼Żelje do Cilja mo┼że biti lak kada zna┼í kako da pove┼że┼í EMOCIJE i AKCIJU.

Ovaj priru─Źnik ti mo┼że pomo─çi da┬á ─Źaroliju novogodi┼ínjih ┼żelja ┼żivi┼í kroz celu 2023. godinu tako ┼íto ─çe┼í svaku od ┼żelja pretvoriti u konkretne ciljeve.

Dozvoli nam da budemo podr┼íka tvojim ┼żeljama u 2023. i u┼żivaj u na┼íem poklonu tebi.┬á

Priru─Źnik za postavljanje ciljeva

Postoji 10 pitanja koja bi sebi trebalo da postavi┼í pre nego ┼íto po─Źne┼í da postavlja┼í svoje ciljeve. Kada dobro promisli┼í o njima, tvoji ─çe ciljevi biti realni, ostvarljivi i motivisa─çe te da nastavi┼í da ih ostvaruje┼í i da od njih ne odustaje┼í. U┼żivaj u popunjavanju priru─Źnika i kreiranju svojih ciljeva.

Od straha do slobode uz NLP metodologiju

Sa velikim zadovoljstvom ti poklanjamo e-book koji ─çe ti kroz konkretne ve┼żbe pomo─çi da razume┼í i prevazi─Ĺe┼í svoj┬á Stah od negativnih iskustava u pro┼ílosti, Strah od neizvesnosti, Strah od neuspeha i Strah od promene.

Kako ti NLP poma┼że da iza─Ĺe┼í iz Zone komfora

Ukoliko su i za tebe promene pravi izazov i ┼żeleo bi da zna┼í na koji na─Źin da napravi┼í neku promenu a da ne upadne┼í u preveliki stres i paniku, kreirali smo priru─Źnik koji ─çe ti u tome pomo─çi.

Kako te NLP pokre─çe da ostvari┼í promene koje ┼żeli┼í

Kada pro─Źita┼í e-book “Kako te NLP pokre─çe da uvede┼í promene koje ┼żeli┼í”, otkri─çe┼í da li bi i tebi NLP Practitioner edukacija slu┼żila da promeni┼í ili unapredi┼í razli─Źite aspekte svog ┼żivota. Sazna─çe┼í koje su ta─Źno tehnike i ve┼ítine grupisane u 9 modula kao i koja je Internacionala asocijacija po ─Źijim se standardima izvodi edukacija.