In-house treninzi

Unapredite svoje poslovanje uz naše In-House NLP Treninge

Monotonija i rutina mogu ozbiljno ugroziti motivaciju zaposlenih, što je naročito problematično za timove i kompanije koje žele da ostanu konkurentne u industriji koja se stalno menja.

Kada ulažeš u razvoj svog  tima kroz kontinuiranu obuku i edukaciju izdvojićeš svoj biznis od onih za koje je BIZNIS SAMO POSAO a ZAPOŠLJENI samo RADNA SNAGA.

Edukacija ne bi trebalo da bude rezervisana samo za ljude koji se tek priključuju tvom timu – tvom timu su potrebne prilike za učenje i rast dokle god su deo tvog biznisa! 

Naši NLP in-house treninzi fokusirani su na poboljšanje komunikacije, postavljanje ciljeva, rešavanje konflikata i razvijanje pozitivnog mindseta, pružajući vašem timu alate potrebne za uspeh.

Kako vam možemo pomoći?

Razvoj tima pruža dugu listu prednosti za sve uključene strane – vaše zaposlene, vaš tim i vašu kompaniju.

Ulaganjem u razvoj svog tima:

Otključavate individualnu i timsku kreativnost.

Podstičete razmišljanje orijentisano ka ciljevima.

Gradite zajedništvo i poboljšavate moral.

Zaposleni su zadovoljni i ne traže posao u drugoj firmi.

progressive-webapps/rendering-performance/microtaskCreated with Sketch.

Svako preuzima odgovornost za obavljanje svojih zadataka.

Naši treninzi

Veštine uspešne
KOMUNIKACIJE

Naučićete efikasne tehnike koje će vašem timu pomoći da bolje komunicira, razume i prenosi ideje unutar tima kao i da efikasnije komunicira sa klijentima.

Rešavanje KONFLIKATA

Naučićete kako da prepoznate, razumete i rešite konflikte na način koji jača timske odnose i podstiče saradnju. Takođe, postajete efikasni u rešavanju potencijalnih nesporazuma sa klijentima.

Postavljanje CILJEVA

Strateške metode za postavljanje i ostvarivanje ciljeva koje će povećati produktivnost i usmeriti tim ka zajedničkim ciljevima.

MINDSET Mastery

Put ka uspehu uz NLP metodologiju

Trening je usmeren na istraživanje ključnih procesa razmišljanja koji oblikuju naše ponašanje i utiču na postizanje ciljeva i uspeha u životu. Učesnici će naučiti kako da prepoznaju i promene ograničavajuća uverenja, postave inspirativne ciljeve i primene tehnike mentalne probe za lični i profesionalni rast.

Zakaži besplatnu konsultaciju

Zakazivanjem besplatne konsultacije, možemo zajedno proceniti specifične potrebe vašeg tima i identifikovati oblasti koje će najviše unaprediti vaše poslovanje. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli put ka vašem uspehu.

Naši klijenti

Driving technology for leading brands