Online kurs po NLP metodologiji

Za sve one koji žele više od

Maksimalni potencijal
u 90 dana

Ostvari svoj puni potencijal, reši se nezadovoljstva i prevaziđi strahove koji sprečavaju tvoj napredak u samo 90 dana!

Da li želiš da:

Otkriješ šta te tačno ispunjava i čini zadovoljnim u poslu

Izgradiš samopuzdanje da možeš lako da realizuješ svoje ciljeve

Smanjiš napetost i stres definisanjem svog životnog pravca

Da bi ŽIVEO SVOJ MAKSIMALNI POTENCIJAL potrebno je da:

Gledanje kursa Pravom AKCIJOM do ostvarenih CILJEVA

Ali, šta te sprečava u tome:

Ciljevi i telefon

Ne dozvoli da ti jedna odluka definiše ceo život

Možda se i tebi jednom desilo da osećaš nezadovoljstvo dok odlaziš na posao, da ne vidiš smisao u onome što radiš i da te malo toga zaista ispunjava…

I mi smo jednom bile baš tu. Možda su i tebi, kao što su i nama bili sve ove stvari signali da ne dozvoliš da ti jedna odluka definiše ceo život i da je možda upravo sada pravo vreme da promeniš ono čime nisi zadovoljan. 

Nakon što smo 10 godina tragale za najboljom metodom koja će prvo nama, a kasnije i našim klijentima, pomoći da kroz svoj posao žive svoj maksimalni potencijal, otkrile smo da se mnoge popularne metode samo površinski time bave. Ono što je nama donelo najbolje rezultate jeste jasno definisanje onog što želimo da živimo profesionalno i privatno. 

Međutim, koliko ljudi poznaješ da su postavili i ostvarili ciljeve i da na kraju nisu bili zadovoljni rezultatima? Među tim ljudima bile smo i mi!

NLP metodologija je ovde napravila značajnu razliku jer se ciljevima ne bavi površinski već nas pre toga uči da dobro sagledamo i upoznamo sebe kako bismo znali šta je najbolje za nas. Zbog toga smo kreirale program koji će ti prvo pomoći da prepoznaš osobine svoje ličnosti i programe koji utiču na tvoje ponašanje i izbore. Zatim ćeš definisati šta te tačno čini srećnim i tek onda sve to pretvoriti u svoje ciljeve.

Kako ti to možeš da promeniš?

Ukoliko su za tebe ciljevi do sada predstavljali obaveze, zadatke i teret ili si ciljevima želeo da popraviš ono što ne funkcioniše ili dođeš do onoga što ti nedostaje, onda si propustio glavnu stvar koju ti ciljevi donose. Ciljevi su više od toga! 

NLP metodologija upravo ovde pravi razliku i tebe ne pretvara u mašinu za postizanje stvari koje želiš već ti pomaže da se RAZVIJAŠ SE U OSOBU KOJOJ ĆE POSTIZANJE SVAKOG CILJA BITI DOSTIŽNO.

NLP-om ne stavljaš fokus samo na krajnje odredište već je važan i put kojim dolaziš do tog odredišta i u koju osobu se razvijaš na tom putu.

Zbog ogromnog značaja toga da dobro poznaješ sebe, znaš šta ti je tačno važno u životu i kako da to i živiš, došle smo na ideju da kreiramo kurs koji će ti u tome pomoći.

Kroz rad sa našim klijentima i kroz poruke koje dobijamo u inbox, primetile smo da su najčešće kočnice sa kojima se većina nas susreće upravo vezane za ciljeve. Iako možda ponekad pomisliš da ne zaslužuješ neke ciljeve, mi verujemo da ukoliko imaš potencijal da nešto kreiraš u svojim mislima, sigurno u tebi postoji i potencijal da to ostvariš.

Želela sam da promenim svoje navike, posao, da radim ono što volim, uživam u svakom trenutku. Kurs Maksimalni potencijal u 90 dana mi je došao u pravom trenutku.

Shvatila sam da mi je potreban dobar Akcioni plan. Ovaj kurs mi je pomogao da bolje upoznam sebe, postanem produktivnija i što je najvažnije ispunim sve svoje ciljeve.

Jelena Vučković
Diplomirani ekonomista i novinar

Šta dobijaš na kursu?

5 tajni tvoje ličnosti

Na prvom modulu prepoznaćeš osobine svoje ličnosti koje su te do sada sprečavale da ostvariš rezultate koje želiš i kako da te osobine promeniš u one koje će podržati tvoje ciljeve i rezultate.

Postigni balans životnih oblasti

Na drugom modulu češ otkriti čime si tačno nezadovoljan i šta je ono što te zaista čini srećnim u životu. Na osnovu toga ćeš kreirati svoj životni balans i odrediti prioritete ciljevima.

Pretvori svoje snove u realnost

Na trećem modulu naučićeš kako da precizno definišeš svoj cilj i pronađeš šta ti je sve potrebno kako bi došao do željenih rezultata. Naučićeš još i kako da sebi postaneš najjača podrška i motivacija.

Kreni na siguran put do cilja

Na četvrtom modulu kreiraćeš akcioni plan sa svim aktivnostima, zadacima i vremenskim okvirima koje je potrebno da ispuniš da bi došao do cilja.

Bonus

Na kraju kursa otrkićeš koja te to ograničavajuća uverenja sprečavaju da ostvariš rezultate koje želiš.

Prepoznaš i promeniš ponašanje koje ti ne služi da ostvariš svoje ciljeve.

Ukoliko primećuješ da ne postižeš uspeh koji želiš, jedna od najpoznatijih NLP tehnika će ti pomoći da razumeš zbog čega se to dešava. 

Umesto da veruješ da si ti “jednostavno takav i da tu ništa ne može da se promeni“, Meta-programi će ti pomoći da sebe unaprediš i menjaš u skladu sa svojim potrebama i ciljevima.

Odrediš prioritete i u svakom trenutku znaš koje to aktivnosti ili ciljevi imju veći uticaj na kvalitet tvog života.

Ukoliko stalno kasniš, stalno si pod stresom, osećaš se iscrpljeno i ne znaš šta ćeš pre, vreme je da staneš i razmisliš koje su ti stvari zaista važne u životu. Ovo će ti pomoći da definišeš svoj Životni balans i preuzmeš kontrolu nad svojim vremenom i energijom. Time ćeš prestati da radiš stvari „kako koja dođe“ uz to bespotrebno trošeći svoje vreme i energiju.

Startuješ najbolje što možeš.

Tvoja startna pozicija je tvoja najveća prednost jer često zanemarujemo resurse koje već imamo. 

Analiza tvoje trenutne situacije pomaže ti da uočiš tu prednost kao i ograničenja koja su te do sada sprečavala da napreduješ.

Precizno odrediš gde želiš da stigneš.

Umesto da stalno govoriš i razmišljaš o stvarima koje ne želiš da se dese, kroz SMART model, a posebno kroz njegove najnovije dopune, postavićeš svoje ciljeve tako da ćeš konkretno znati koji su to ishodi koje želiš da postigneš.

Postaneš sebi najveća podrška.

U velikoj si prednosti onda kada znaš koji su najčešći razlozi zbog kojih se smanjuje tvoja motivacija dok se trudiš da ostvariš svoj cilj i šta u tim trenucima treba da radiš. 

Tada možeš uticati na to da započneš nešto i da se pokreneš onda kada bi to najradije odložio za neki drugi put, da istraješ kada dođeš u iskušenje da odustaneš i da prođeš kroz cilj onda kada bi radije produžio putovanje.

Definišeš precizno svoju blisku i daleku budućnost.

Kada se upoznaš sa svojim kratkoročnim i dugoročnim ciljevima nećeš više zanemarivati svoje snove niti ćeš se bojati da isplaniraš manje korake do njih.

Odrediš put kojim ćeš stići do svog cilja i znaš u svakom trenutku koji je tvoj naredni korak.

Akcioni plan ti pomaže da znaš šta je to potrebno da uradiš i u kom trenutku kako bi ostvario/la svoj cilj. 

Dok kreiraš svoj Akcioni plan ti u stvari kreiraš Vremensku liniju sa svim konkretnim aktivnostima i fazama kroz koje bi trebalo da prođeš do realizacije tvog cilja. Na ovaj način ti imaš detaljno zapisan plan za ostvarenje svog cilja sa jasnim redosledom koraka, umesto da otprilike znaš šta treba da radiš.

Proceniš da li si na dobrom putu.

Ukoliko ne pratiš kako te tvoj Akcioni plan vodi do cilja, na kraju možda ne budeš zadovoljan rezultatom koji dobiješ. 

Monitoring Akcionog plana pomoći će ti da odrediš na koji način i koliko često bi trebalo da radiš proveru kako bi razvio svoju fleksibilnost i prilagodio se izazovima na koje nailaziš.

BONUS – Povezaćeš se sa svojim ciljevima.

Ukoliko za neke od svojih ciljeva smatraš da su „Nemogući“, „Da ti ne možeš ili ne umeš.“ Ili „Da ti to ne zaslužuješ“ bonus lekcija će ti pokazati na koji način možeš da se oslobodiš ovih ograničavajućih uverenja i povežeš se sa svojim ciljevima.

Ovaj kurs je za tebe ukoliko:

Kako kurs izgleda:

Kurs se sastoji od 4 modula koje čine 28 lekcija i 16 radnih listova.

Pristup kursu i kontinuiranu podršku našeg tima imaš 90 dana od datuma aktivacije kursa.

Ako si već tražio edukacije iz oblasti NLP-a, privatnog  i poslovnog napretka, znaš da su cene veće od 1000 evra. S obzirom na to da je ovo online kurs uz koji imaš i našu podršku, cena je manja, ali vrednost nikako nije manja, jer za razliku od programa koji se organizuju uživo i u kojima često svoje predavače možeš videti samo na dan predavanja, ovde našu podršku imaš tokom celog kursa, svaki dan!

Vrednost ovog kursa je mnogo veća u odnosu na cenu koju smo odlučile dati za prvih 20 polaznika.

Nakon što kurs upiše 20 polaznika cena će biti 299 evra!

Zato, želiš li naredni period iskoristiti za napredak u svom poslovanju i jesen dočekati kao potpuno nova osoba, spremna za nove pobede u svom poslu i životu, onda sigurno znaš da je sada pravi trenutak da iskoristiš ovu priliku…

Cena kursa trenutno je samo 149 evra!

Ponuda važi dok ne popunimo broj mesta, a nakon toga ćemo kurs prodavati po redovnoj ceni od 299 evra.

Želela sam da promenim svoje navike, posao, da radim ono što volim, uživam u svakom trenutku. Kurs Maksimalni potencijal u 90 dana mi je došao u pravom trenutku.

Shvatila sam da mi je potreban dobar Akcioni plan. Ovaj kurs mi je pomogao da bolje upoznam sebe, postanem produktivnija i što je najvažnije ispunim sve svoje ciljeve.

Jelena Vučković
Diplomirani ekonomista i novinar

Do kraja kursa moći ćeš da:

Prepoznaš i promeniš ponašanje koje ti ne služi da ostvariš svoje ciljeve.

Ukoliko primećuješ da ne postižeš uspeh koji želiš, jedna od najpoznatijih NLP tehnika će ti pomoći da razumeš zbog čega se to dešava. Umesto da veruješ da si ti “jednostavno takav i da tu ništa ne može da se promeni“, Meta-programi će ti pomoći da sebe unaprediš i menjaš u skladu sa svojim potrebama i ciljevima.

Odrediš prioritete i u svakom trenutku znaš koje to aktivnosti ili ciljevi imju veći uticaj na kvalitet tvog života.

Ukoliko stalno kasniš, stalno si pod stresom, osećaš se iscrpljeno i ne znaš šta ćeš pre, vreme je da staneš i razmisliš koje su ti stvari zaista važne u životu. Ovo će ti pomoći da definišeš svoj Životni balans i preuzmeš kontrolu nad svojim vremenom i energijom. Time ćeš prestati da radiš stvari „kako koja dođe“ uz to bespotrebno trošeći svoje vreme i energiju.

Startuješ najbolje što možeš.

Tvoja startna pozicija je tvoja najveća prednost jer često zanemarujemo resurse koje već imamo. Analiza tvoje trenutne situacije pomaže ti da uočiš tu prednost kao i ograničenja koja su te do sada sprečavala da napreduješ.

Precizno odrediš gde želiš da stigneš.

Umesto da stalno govoriš i razmišljaš o stvarima koje ne želiš da se dese, kroz SMART model, a posebno kroz njegove najnovije dopune, postavićeš svoje ciljeve tako da ćeš konkretno znati koji su to ishodi koje želiš da postigneš.

Postaneš sebi najveća podrška.

U velikoj si prednosti onda kada znaš koji su najčešći razlozi zbog kojih se smanjuje tvoja motivacija dok se trudiš da ostvariš svoj cilj i šta u tim trenucima treba da radiš. Tada možeš uticati na to da započneš nešto i da se pokreneš onda kada bi to najradije odložio za neki drugi put, da istraješ kada dođeš u iskušenje da odustaneš i da prođeš kroz cilj onda kada bi radije produžio putovanje.

Definišeš precizno svoju blisku i daleku budućnost.

Kada se upoznaš sa svojim kratkoročni i dugoročnim ciljevima nećeš više zanemarivati svoje snove niti ćeš se bojati da isplaniraš manje korake do njih.

Odrediš put kojim ćeš stići do svog cilja i znaš u svakom trenutku koji je tvoj naredni korak.

Akcioni plan ti pomaže da znaš šta je to potrebno da uradiš i u kom trenutku kako bi ostvario/la svoj cilj. Dok kreiraš svoj Akcioni plan ti u stvari kreiraš Vremensku liniju sa svim konkretnim aktivnostima i fazama kroz koje bi trebalo da prođeš do realizacije tvog cilja. Na ovaj način ti imaš detaljno zapisan plan za ostvarenje svog cilja sa jasnim redosledom koraka, umesto da otprilike znaš šta treba da radiš.

Proceniš da li si na dobrom putu.

Ukoliko ne pratiš kako te tvoj Akcioni plan vodi do cilja, na kraju možda ne budeš zadovoljan rezultatom koji dobiješ. Monitoring Akcionog plana pomoći će ti da odrediš na koji način i koliko često bi trebalo da radiš proveru kako bi razvio svoju fleksibilnost i prilagodio se izazovima na koje nailaziš.

Ali povrh svega moći ćeš da uz NLP metodologiju u 90 dana!

Grupa za podršku na Facebook-u

Svesni smo da je podrška uvek dobrodošla i da ponekad nije lako biti sam na putu ostvarivanja ciljeva.

  Zbog toga naš kurs ne prestaje onda kada odgledaš lekciju, već gradimo zajednicu u kojoj jedni druge bodrimo, motivišemo, razmenjujemo mišljenja i iskustva i zajednički napredujemo. 

Smatramo da svako od nas zaslužuje da i u realnosti živi svoje snove i unapredi kvalitet svog života i zato smo tu da odgovorimo na svako tvoje pitanje i nedoumicu u vezi ciljeva.

Grupa za podrsku u ostvarivanju ciljeva

Ovaj kurs nije za tebe ukoliko:

Prijavi se odmah, iskoristi popust u PROMO periodu i rezerviši svoje mesto na kursu.

I to nije sve! Na kursu nećeš biti prepušten sam sebi, već ćeš imati našu podršku kroz:

1 na 1 konsultacije sa jednim od trenera

Za vreme trajanja kursa moći ćeš sam da proceniš kada bi ti naša podrška bila najkorisnija i zakažeš 1 termin online konsultacija u trajanju od 1 sata.

Odgovaranje na sva tvoja pitanja

Za vreme trajanja kursa moći ćeš da nam pišeš na mail koji ćeš dobiti nakon prijave na kurs. Na taj način imaćeš priliku da nam postaviš pitanja u vezi sa izazovima na koje ćeš možda naići i mi ćemo ti blagovremeno odgovoriti.

Kroz kurs će te voditi Internacionalni NLP Trener Tamara Tomović i NLP Trener Jovana Smiljković

Sa velikim entuzijazmom i posvećenošću ćemo podeliti naše višegodišnje znanje i iskustvo iz oblasti NLP-a i ličnog razvoja i bićemo ti podrška kroz tvoj proces ostvarenja cilja. U toku trajanja kursa bićemo uz tebe!

Najčešće postavljena pitanja

Video lekcije češ moći da gledaš 3 meseci od datuma prijavljivanja na kurs, dok radne listove možeš da zadržiš trajno i tako i kasnije pratiš svoj napredak.

Sve potrebne informacije za plaćanje možeš naći OVDE

Nakon završenog kursa dobijaš

SERTIFIKAT 

koji će te podsećati na to da si izabrao da svoje vreme i energiju uložiš u sticanje znanja iz ove oblasti, koje možeš koristiti u svakom trenutku da postaviš i ostvariš sve svoje ciljeve.

Zakaži BESPLATNU konsultaciju

Klikni i odaberi termin koji ti najviše odgovara

Da li imaš 30 minuta da proceniš da li je ovo pravo ulaganje u tebe i tvoj biznis?

Onda zakaži svoj termin besplatnih konsultacija preko Zoom platforme. Ovo je tvoja prilika da sa nama popričaš detaljnije o svojoj trenutnoj situaciji i da nas upoznaš. A mi ćemo ti pomoći da detektuješ prave uzroke problema koje možda ne primećuješ i pomoći ti da pronađeš pravo rešenje za njih. 

Ovako ćeš sasvim sigurno znati da li su naše edukacije pravi izbor za tebe i da li ti mi kroz zajedničku saradnju možemo pomoći.