Online kurs zasnovan na NLP metodologiji

Za sve one koji žele da

Komuniciraj samouvereno u 90 dana

Prevaziđi strah od teških sagovornika i teških razgovora, nauči kako da samouvereno komuniciraš i ostvariš pozitivan uticaj na sagovornika u 90 dana.

Da li želiš da:

Gradiš jake odnose sa klijentima, kolegama i šefovima.

Da budeš slobodan da izneseš svoje mišljenje, predloge i ideje.

Ostvariš prednost u komunikaciji time što ćeš naučiti da čitaš ličnost sagovornika.

Da bi postao SAMOUVEREN U KOMUNIKACIJI SA BILO KIM potrebno je da:

Ali, šta te sprečava u tome:

Zašto bi ti to želeo da promeniš?

Komunikacija je mnogo više od sposobnosti da preneseš poruku koju želiš. Komunikacija je KLJUČ TVOJE EFIKASNOSTI I TVOG USPEHA! Ona doprinosi uspehu tebe kao pojedinca u timu a zatim pokreće i ceo tim ka većim ciljevima i većim uspesima. Nije možda ni potrebno da ti kažemo da je komunikacija osnova za uspostavljanje dobrih odnosa niti da su dobri odnosi baza za stvaranje jakih, uspešnih timova i kreiranje dugoročne saradnje sa klijentima. Ali je svakako važno da istaknemo da je sasvim sigurno da će sa razvojem veština komunikacije porasti i tvoje samopouzdanje, tvoja prodornost i tvoj uticaj na druge ljude.

Ukoliko još uvek sumnjaš da je razvijanje veštine uspešne komunikacije tebi potrebno i važno, pogledaj sledeća istraživanja:

"98% vrhunskih prodavaca identifikuje kreiranje odnosa kao najvažniji faktor u generisanju novog posla."
92%
"69% menadžera se ne oseća prijatno dok komunicira sa zaposlenima."
69%
"41% lidera nije u stanju da brzo prikupi odgovarajuće informacije."
41%
"37% menadžera se ne oseća prijatno kada treba svojim zaposlenima da uputi direktne povratne informacije o njihovom učinku ukoliko misle da bi zaposleni mogao negativno da odgovori na povratne informacije."
37%

Ne dozvoli da strahovi odlučuju o tvojim uspesima

Da li ti se desilo da u toku nekog razgovovora ili sastanka dobiješ inspiraciju da postaviš neko pitanje, ali u istom trenutku osetiš strah da ne ispadneš glup ili nedovoljno informisan? Da li ponekad osećaš manjak samopouzdanja dok komuniciraš sa ljudima koji su za tebe neka vrsta autoriteta ili sa kojima si već imao do sada neko neprijatno iskustvo? 

I mi smo jednom bile baš tu. I ne samo mi, nego i mnogi ljudi kojima je važno da komuniciraju slobodno, da se lako povezuju sa novim ljudima, da grade jake međuljudske odnose i da kroz svaki svoj razgovor ostvaruju nameru sa kojom su i ušli u taj razgovor. 

Međutim, da bi zaista napravili pomak i od NESIGURNOSTI i STRAHA stigli do SAMOPOUZDANJA i DOBROG OSEĆAJA, bilo je potrebno da najpre prihvate da su veštine komunikacije nešto čime zaista mogu ovladati i nešto što mogu naučiti. I da jedino tako neće dozvoliti da strahovi odlučuju o njihovim uspesima. 

Koliki je značaj komunikacije govore brojna istraživanja koja pokazuju da su komunikacione veštine uvek u samom vrhu najtraženijih veština u poslovnom svetu koje doprinose razvoju liderskih, menadžerskih i pregovaračkih sposobnosti. 

Ukoliko je tebi kao i nama bilo zanimljivo i važno da istražuješ i učiš o svim onim veštinama koje donose uspeh i napredak u poslu, sigurne smo da si i ti naišao na brojne edukacije i treninge o uspešnoj komunikaciji. Ono što nama nije služilo kada smo primenjivale neke od tih metoda jeste uopšten pristup koji ne daje priliku da svaku osobu sagledamo kao pojedinca zbog čega smo i nailazile na otpor u komunikaciji.

Složićeš se sa nama da smo svi drugačiji i da je upravo to razlog zbog kog i komunikacija sa svakim od nas treba da bude jedinstvena i prilagođena.

NLP Metodologija je trenutno jedna od najpopularnijih koje se koriste za razvijanje komunikacionih veština. Njena vrednost se ogleda upravo u tome što svaku osobu posmatra kao zasebnu celinu koja zahteva individualni pristup u komunikaciji. Ono što dodatno izdvaja NLP u odnosu na druge metode je i to što je tvoja odlučnost da se posvetiš učenju i vreme koje posvetiš uvežbavanju NLP tehnika jedino što te sprečava da sa lakoćom primenjuješ ovu izuzetno moćnu metodu. Iz tog razloga smo kreirale program koji se u potpunosti zasniva na NLP Metodologiji i u kome su tehnike uspešne komunikacije predstavljene tako da se mogu lako razumeti i primeniti.

Želela sam da promenim svoje navike, posao, da radim ono što volim, uživam u svakom trenutku. Kurs Maksimalni potencijal u 90 dana mi je došao u pravom trenutku.

Shvatila sam da mi je potreban dobar Akcioni plan. Ovaj kurs mi je pomogao da bolje upoznam sebe, postanem produktivnija i što je najvažnije ispunim sve svoje ciljeve.

Jelena Vučković
Diplomirani ekonomista i novinar

Na kursu ćeš naučiti kako da:

 Napraviš profil ličnosti svog sagovornika i predvidiš njegovo ponašanje

Čitaš govor tela svog sagovornika i time budeš u prednosti u komunikaciji sa njim

Čuješ sve što ti je važno i kažeš sve što ti smeta

Ovaj kurs je za tebe ukoliko:

Kako kurs izgleda:

Pristup kursu u trajanju od 90 dana dobijaš onog trenutka kada odlučiš da se prijaviš na kurs.

Ti biraš vreme i mesto kada ćeš se posvetiti kursu.

Kurs se sastoji od 3 modula i 20 video lekcije.

Nakon svake lekcije dobijaš radne listove sa veoma korisnim vežba za ovladavanje novim veštinama.

Tokom 90 dana tvog pristupa kursu imaš našu podršku 24/7. Šalji nam svoja pitanja na mail a mi ćemo ti blagovremeno odgovarati.

Za vreme trajanja kursa imaš priliku da na 1 na 1 konsultaciji sa trenerom postaviš pitanja i razrešiš nedoumice.

Nakon završenog kursa dobijaš sertifikat koji potvrđuje da si uspešno završio kurs.

Ako si već tražio edukacije iz oblasti NLP-a, privatnog  i poslovnog napretka, znaš da su cene veće od 1000 evra. S obzirom na to da je ovo online kurs uz koji imaš i našu podršku, cena je manja, ali vrednost nikako nije manja, jer za razliku od programa koji se organizuju uživo i u kojima često svoje predavače možeš videti samo na dan predavanja, ovde našu podršku imaš tokom celog kursa, svaki dan!

Vrednost ovog kursa je mnogo veća u odnosu na cenu koju smo odlučile dati za prvih 20 polaznika.

Nakon što kurs upiše 20 polaznika cena će biti 399 evra!

Zato, želiš li naredni period iskoristiti za napredak u svom poslovanju i jesen dočekati kao potpuno nova osoba, spremna za nove pobede u svom poslu i životu, onda sigurno znaš da je sada pravi trenutak da iskoristiš ovu priliku…

Cena kursa trenutno je samo 199 evra!

Ponuda važi dok ne popunimo broj mesta, a nakon toga ćemo kurs prodavati po redovnoj ceni od 399 evra.

Želela sam da promenim svoje navike, posao, da radim ono što volim, uživam u svakom trenutku. Kurs Maksimalni potencijal u 90 dana mi je došao u pravom trenutku.

Shvatila sam da mi je potreban dobar Akcioni plan. Ovaj kurs mi je pomogao da bolje upoznam sebe, postanem produktivnija i što je najvažnije ispunim sve svoje ciljeve.

Jelena Vučković
Diplomirani ekonomista i novinar

Do kraja kursa moći ćeš da:

Čitaš šta se krije iza ponašanja tvojih sagovornika.

Da bi postao ekspert u čitanju verbalnih i neverbalnih signala potrebna ti je dobra teorija i dobra praksa. Slušaj, vežbaj i testiraj ono što naučiš!

Samouvereno vodiš bilo koji razgovor.

Samopouzdanje dolazi sa znanjem i iskustvom. Ovaj kurs doneće ti dosta znanja kako bi mogao da da se izdvojiš i zaista zablistaš u važnim situacijama. na tebi je kasnije da prikupiš iskustvo.

Prikupiš lako veoma važne informacije iz razgovora.

Nije dovoljno da budeš samo fizički prisutan u nekom razgovoru, da ti misli lutaju a pažnja da se gubi. Da bi zaista uzeo maksimum iz nekog razgovora potrebno je da zaista budeš prisutan i ukljkučen. Kako da to postigneš naučićeš iz brojnih tehnika u ovom kursu.

Izbegneš konflikt i nerazumevanje.

Kada umeš da pročitaš svog sagovornika, moći ćeš i da predvidiš njegove reakcije i odluke. Tako ćeš moći da postigneš slaganje i razumevanje u vašem odnosu i izbegneš konflikt i nesporazume.

Ali povrh svega moći ćeš da uz NLP metodologiju u 90 dana!
%

Grupa za podršku na Facebook-u

Svesni smo da je podrška uvek dobrodošla i da ponekad nije lako biti sam na putu ostvarivanja ciljeva.

  Zbog toga naš kurs ne prestaje onda kada odgledaš lekciju, već gradimo zajednicu u kojoj jedni druge bodrimo, motivišemo, razmenjujemo mišljenja i iskustva i zajednički napredujemo. 

Smatramo da svako od nas zaslužuje da i u realnosti živi svoje snove i unapredi kvalitet svog života i zato smo tu da odgovorimo na svako tvoje pitanje i nedoumicu u vezi ciljeva.

Grupa za podrsku u ostvarivanju ciljeva

Ovaj kurs nije za tebe ukoliko:

Prijavi se odmah, iskoristi popust u PROMO periodu i rezerviši svoje mesto na kursu.

I to nije sve! Na kursu nećeš biti prepušten sam sebi, već ćeš imati našu podršku kroz:

1 na 1 konsultacije sa jednim od trenera

Za vreme trajanja kursa moći ćeš sam da proceniš kada bi ti naša podrška bila najkorisnija i zakažeš 1 termin online konsultacija u trajanju od 1 sata.

Odgovaranje na sva tvoja pitanja

Za vreme trajanja kursa moći ćeš da nam pišeš na mail koji ćeš dobiti nakon prijave na kurs. Na taj način imaćeš priliku da nam postaviš pitanja u vezi sa izazovima na koje ćeš možda naići i mi ćemo ti blagovremeno odgovoriti.

Kroz kurs će te voditi Internacionalni NLP Trener Tamara Tomović i NLP Master Jovana Smiljković

Sa velikim entuzijazmom i posvećenošću ćemo podeliti naše višegodišnje znanje i iskustvo iz oblasti NLP-a i ličnog razvoja i bićemo ti podrška kroz tvoj proces ostvarenja cilja. U toku trajanja kursa bićemo uz tebe!

Najčešće postavljena pitanja

Video lekcije češ moći da gledaš 3 meseci od datuma prijavljivanja na kurs, dok radne listove možeš da zadržiš trajno i tako i kasnije pratiš svoj napredak.

Sve potrebne informacije za plaćanje možeš naći OVDE

Nakon završenog kursa dobijaš

SERTIFIKAT 

koji će te podsećati na to da si izabrao da svoje vreme i energiju uložiš u sticanje znanja iz ove oblasti, koje možeš koristiti u svakom trenutku kako bi uspešnom komunikacijom gradio jake odnose i unapredio svoju karijeru.

Zakaži BESPLATNU konsultaciju

Klikni i odaberi termin koji ti najviše odgovara

Da li imaš 30 minuta da proceniš da li je ovo pravo ulaganje u tebe i tvoj biznis?

Onda zakaži svoj termin besplatnih konsultacija preko Zoom platforme. Ovo je tvoja prilika da sa nama popričaš detaljnije o svojoj trenutnoj situaciji i da nas upoznaš. A mi ćemo ti pomoći da detektuješ prave uzroke problema koje možda ne primećuješ i pomoći ti da pronađeš pravo rešenje za njih. 

Ovako ćeš sasvim sigurno znati da li su naše edukacije pravi izbor za tebe i da li ti mi kroz zajedničku saradnju možemo pomoći.

X