Dobro došao na kurs!

Pre nego što kreneš sa lekcijama želimo da ti kažemo nekoliko stvari.

Pre svega, ovo je zaista veliki korak za tebe jer će te upravo on odvesti na jedan viši nivo kada je u pitanju građenje važnih poslovnih odnosa u tvom životu. Ti si neko ko je odabrao da radi na sebi, da se razvija i da tako pomera i briše granice svojih ciljeva i mogućnosti. Zbog toga ti mi čestitamo od srca!

Druga stvar je to što si prepoznao ulogu NLP metodologije u razvoju ovako važne veštine kao što je komunikacija. Time ćeš ti postati jedan od malobrojnih ljudi na svetu koji se služe ovom predivnom metogologijom kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve, izgradili izuzetne odnose i širili svest o NLP metodologiji. Na tome ti se zahvaljujemo jer činiš veoma važnu stvar i pomažeš i drugim ljudima da saznaju o jedinstvenim mogućnostima koje im NLP metodologija nudi.

I treća stvar, budi strpljiv, istrajan i imaj vere u sebe i poverenje u nas. Budi strpljiv dok usvajaš nove veštine, jer sve što je novo i važno traži svoje vreme i ima svoj proces. Budi strpljiv i dozvoli da se tvoj um upije jednu veštinu za drugom, nemoj da žuriš i očekuješ rezultate preko noći. Imaj vere u sebe da ćeš ove veštine uspešno savladiti jer “Ako neko to može, možeš i ti!”. I imj vere u nas 🙂 Iza ovog kursa stoji zaista marljiv rad i iskustvo, vreme i posvećenost, i svaka je lekcija pripremana sa takvim polaznikom kao što si ti na umu.

I još nešto za kraj 🙂 Uživaj! Dok ulažeš u sebe, dok se razvijaš i menjaš, dok postaješ mudriji i pronicljiviji, zapamti da je najvažnije da uživaš!

Kako da uzmeš najveću vrednost od kursa:

Informacije o kursu

Procenjeno vreme: 3 meseca

Težina: Intermediate

Kurs Instructors

Tamara Tomović Tamara Tomović Autor
Jovana Smiljković Jovana Smiljković Author

Komuniciraj samouvereno u 90 dana

POPUST 47,880din 23,880din
3 mesec pristupa

Uvod

Modul 1 – Napravi profil ličnosti svog sagovornika i predvidi njegovo ponašanje

Čitaj govor tela svog sagovornika i budi u prednosti u komunikaciji sa njim

Čuj sve što je važno i kaži sve što ti smeta