Unapredi svoj lični i profesionalni život uz

Besplatni NLP Kamp

NLP (Neuro Lingvističko Programiranje) je veoma popularna metoda ličnog i profesionalnog razvoja u svetu biznisa, sporta, edukacije, samopomoći i terapije. Koriste je nastavnici, advokati, pregovarači, medicinski radnici, menadžeri, preduzetnici, govornici i mnogi drugi. Sama metodologija predstavlja skup veština, tehnika, znanja koji služe, kako pojedincima tako i velikim timovima i organizacijama, da unaprede svoju komunikaciju, poslovanje, prodaju, liderske veštine, pregovaračke i prezentacione veštine, marketing i mnogo toga još. Više o NLP-u možeš pročitati OVDE.

Ukoliko želiš da bolje upoznaš NLP metodologiju i otkriješ šta konkretno sa tim znanjem možeš da uradiš za sebe, na pravom si mestu. Ovaj besplatni NLP kamp je odlično mesto za sve one koje zanimaju tehnike ličnog i profesionalnog napretka i koji žele da tim veštinama ovladaju uz podršku međunarodno sertifikovanih edukacija. Naučićeš sve o tome zbog čega je NLP toliko moćna metoda za uspešnu komunikaciju i kreiranje moćnog načina razmišljanja koji te podržava da obogatiš svoje poslovno iskustvo i lične ciljeve.

NLP Kamp je BESPLATNA NLP EDUKACIJA koja te očekuje u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj kroz NLP metodologiju obrađujemo različite teme ličnog i profesionalnog razvoja. Kroz različite programe koje kreiramo vodimo te kroz veoma jednostavne metode koje ti pomažu da nadogradiš svoje samopouzdanje, socijalne veštine i realizuješ poslovne i privatne ciljeve.

Utisci polaznika NLP Kampa

Na Kampu je bilo veoma interesantno i zanimljivo. Meni je bilo sve dobro. Najviše su mi se dopala predavanja,predavači i priručnici. Pomogla su mi da upoznam sebe i da napredujem.

Aleksandra Vučković

Veoma mi je bilo zanimljivo. Novo iskustvo i definitivno nove mogućnosti zbog novih poznanstava. Najviše mi se dopalo to što ste se odlučile da krenete online jer je to budućnost. Lično su mi pomogla predavanja da u budućnosti krenem na NLP kako bih upoznao sebe i programirao za sve što želim ostvariti. Edukacije nikad dovoljno.

Miloš Mikić

Šta možeš da očekuješ od NLP Kamp-a

Uživo lekcije

Radne listove

Pristup zatvorenoj Facebook grupi

Odgovaranje na tvoja pitanja

Beskonačni pristup svim programima, lekcijama i radnim listovima

Šta još dobijaš na NLP Kampu:

Ukoliko ne može da se uključiš i budeš sa nama uživo u 19h

Dovoljno je da budeš član Facebook grupe i moći ćeš da odgledaš lekcije i preuzmeš radne listove kada god tebi odgovara.

Prijavi se i pridruži se NLP Kamp Facebook grupi

Kada klikneš Prijavi se link te vodi na Facebook grupu. Klikni Pridruži se i mi ćemo ti u najkraćem roku odobriti pristup. 

X