Unapredi svoj li─Źni i profesionalni ┼żivot uz

Besplatni NLP Kamp

NLP (Neuro Lingvisti─Źko Programiranje) je veoma popularna metoda li─Źnog i profesionalnog razvoja u svetu biznisa, sporta, edukacije, samopomo─çi i terapije. Koriste je nastavnici, advokati, pregovara─Źi, medicinski radnici, menad┼żeri, preduzetnici, govornici i mnogi drugi. Sama metodologija predstavlja skup ve┼ítina, tehnika, znanja koji slu┼że, kako pojedincima tako i velikim timovima i organizacijama, da unaprede svoju komunikaciju, poslovanje, prodaju, liderske ve┼ítine, pregovara─Źke i prezentacione ve┼ítine, marketing i mnogo toga jo┼í. Vi┼íe o NLP-u mo┼że┼í pro─Źitati OVDE.

Ukoliko ┼żeli┼í da bolje upozna┼í NLP metodologiju i otkrije┼í ┼íta konkretno sa tim znanjem mo┼że┼í da uradi┼í za sebe, na pravom si mestu. Ovaj besplatni NLP kamp je odli─Źno mesto za sve one koje zanimaju tehnike li─Źnog i profesionalnog napretka i koji ┼żele da tim ve┼ítinama ovladaju uz podr┼íku me─Ĺunarodno sertifikovanih edukacija. Nau─Źi─çe┼í sve o tome zbog ─Źega je NLP toliko mo─çna metoda za uspe┼ínu komunikaciju i kreiranje mo─çnog na─Źina razmi┼íljanja koji te podr┼żava da obogati┼í svoje poslovno iskustvo i li─Źne ciljeve.

NLP Kamp je BESPLATNA NLP EDUKACIJA koja te o─Źekuje u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj kroz NLP metodologiju obra─Ĺujemo razli─Źite teme li─Źnog i profesionalnog razvoja. Kroz razli─Źite programe koje kreiramo vodimo te kroz veoma jednostavne metode koje ti poma┼żu da nadogradi┼í svoje samopouzdanje, socijalne ve┼ítine i realizuje┼í poslovne i privatne ciljeve.

Utisci polaznika NLP Kampa

Na Kampu je bilo veoma interesantno i zanimljivo. Meni je bilo sve dobro. Najvi┼íe su mi se dopala predavanja,predava─Źi i priru─Źnici. Pomogla su mi da upoznam sebe i da napredujem.

Aleksandra Vu─Źkovi─ç

Veoma mi je bilo zanimljivo. Novo iskustvo i definitivno nove mogu─çnosti zbog novih poznanstava. Najvi┼íe mi se dopalo to ┼íto ste se odlu─Źile da krenete online jer je to budu─çnost. Li─Źno su mi pomogla predavanja da u budu─çnosti krenem na NLP kako bih upoznao sebe i programirao za sve ┼íto ┼żelim ostvariti. Edukacije nikad dovoljno.

Miloš Mikić

┼áta mo┼że┼í da o─Źekuje┼í od NLP Kamp-a

U┼żivo lekcije

Radne listove

Pristup zatvorenoj Facebook grupi

Odgovaranje na tvoja pitanja

Beskona─Źni pristup svim programima, lekcijama i radnim listovima

Šta još dobijaš na NLP Kampu:

Ukoliko ne mo┼że da se uklju─Źi┼í i bude┼í sa nama u┼żivo u 19h

Dovoljno je da bude┼í ─Źlan Facebook grupe i mo─çi ─çe┼í da odgleda┼í lekcije i preuzme┼í radne listove kada god tebi odgovara.

Prijavi se i pridru┼żi se NLP Kamp Facebook grupi

Kada klikne┼í Prijavi se link te vodi na Facebook grupu. Klikni Pridru┼żi se┬ái mi ─çemo ti u najkra─çem roku odobriti pristup.┬á