Besplatni ONLINE program

Primenjuj NLP 30 dana za vidljivi napredak

Kratke, dnevne i konkretne smernice koje ti pomažu da ostvariš napredak uz NLP metodologiju.

NLP metodologija ti pomaže da rekonstruišeš dosadašnji način razmišljanja i tako pojačaš svoje samopouzdanje i razviješ socijalne veštine. NLP se zasniva na postojanju veoma snažne povezanosti između neurologičkih procesa, lingvistike i obrazaca ponašanja koje si naučio i formirao na osnovu svog ličnog iskustva.

Kada identifikuješ način na koji razmišljaš, na koji govoriš i identifikuješ obrasce svog ponašanja koji se ponavljaju, imaćeš priliku da REPROGRAMIRAŠ svoje nekorisne navike i uspostaviš nove, pozitivne i korisne metode za upravljanje različitim situacijama.

Ukoliko te tvoj način razmišljanja dovodi do toga da sumnjaš u sebe i svoje sposobnosti. Ukoliko poznaješ ljude kojima neke stvari polaze za rukom i ti bi želeo da i tebi sve to ide lako. Ukoliko voliš da učiš nove veštine i da se razvijaš na svim poljima, biće nam zadovoljstvo da budemo tvoji partneri na ovom važnom zadatku.

Izazovi sebe da budeš posvećen 30 dana u kojima ćeš pokrenuti neke važne unutrašnje procese, dobite odgovore na važna pitanja i naučiti neke od osnovnih NLP tehnika. Pridruži nam se na programu “Primenjuj NLP 30 dana za vidljiv napredak”.

Kada počinje program

Šta ćeš dobiti na programu:

Kako da učestvuješ u programu

Nakon što unesete svoje ime i e-mail adresu u prazna polja u vaše e-mail sanduče stići će mail sa linkom za pristup predavanju.  

Instagram

Zaprati naš instagram profil nlpactionacademy i očekuj novi video i možeš podesiti obaveštenja na našem profilu kako bi ti Instagram slao podsetnike za novi video

 

YouTube

Subskrajbuj se na naš YouTube kanal NLP Action Academy i uključi obaveštenja kako bi ti YouTube slao podsetnike za novi video

Facebook grupa

Pridruži se Facebook grupi “Besplatni NLP Kamp”